Zoek in ons aanbod

Doelgroep

Thema

Type

terug‹ terug

Advisering | Subsidie Jong Leren Eten

Met als motto 'Lekker naar buiten!' kunnen alle scholen in het primair onderwijs subsidie aanvragen voor activiteiten op het gebied van moestuinieren, koken of een excursie/gastles op het gebied van voeding. Per schoollocatie is eenmalig een bedrag van €2.000,- beschikbaar (op=op). Aanvragen, verantwoorden en declareren gaat via de website van 'Mijn gezonde school'. 

Belangrijk is dat per schoollocatie één aanvraag gedaan kan worden (wel voor meerdere klassen en activiteiten).
Kijk voor de hele subsidieregeling voor het basisonderwijs op www.jonglereneten.nl

De subsidie kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor de eigen bijdrage van onze 'Boerderij de kijker' excursies of de aanleg van een moestuin bij de school. Wij kunnen meedenken bij de verdere inzet en aanvraag van de subsidie.

Stuur een mail naar e.overgaag@odru.nl om een afspraak te maken.

Met de tegemoetkoming in de kosten wil het programma Jong Leren Eten (JLE) scholen stimuleren om kinderen en jongeren in aanraking te laten komen met informatie en activiteiten over voeding. Daarmee leren zij op een praktische manier gezonde en duurzame keuzes maken.

Thema

Voeding
Type
Advies op maat
Doelgroep
kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, groep 1, groep 2, groep 3, groep 4, groep 5, groep 6, groep 7, groep 8, voortgezet onderwijs (onderbouw)
Periode
hele jaar