Catalogus
terugterug naar het overzicht

BEZORGDIENST

CNME de Zwanebloem bied de mogelijkheid gebruik te maken van een vervoersdienst voor de leskisten en materialen van CNME de Zwanebloem. Dit als alternatief voor het zelf ophalen door een ouder, leerkracht of andere medewerker van uw school. Deze service kunnen wij u aanbieden voor €16,- (incl. btw) per vrachtrit. 

Wat houdt dit in?
Wanneer u gebruik maakt van deze mogelijkheid, dan betekent dat, dat alle leskisten die u reserveert bij CNME de Zwanebloem voor uw school door een vervoersdienst bij u op school worden afgeleverd en ook weer worden opgehaald. Voor een reguliere uitleenperiode van 3 weken zal de zending vóór 16.00 uur op maandagmiddag worden afgeleverd op school en op donderdag vanaf 8.30 uur weer worden opgehaald.

U betaalt deze service per rit per adres. Voor het afleveren van alle leskisten en materialen brengen wij €16,- (incl. btw) in rekening en voor het ophalen ook €16,- (incl. btw). Vanuit CNME de Zwanebloem kennen wij 13 uitleenperiodes (11 voor leskisten, 2 voor vlinderkweeksets) waarmee een school dus in een jaar maximaal 26 bezorg/ophaalmomenten heeft, als zij in iedere uitleenperiode gebruik maken van onze producten. Dit houdt in dat de maximale kosten €416,- (incl. btw) per jaar zijn. Is de school op meerdere locaties gevestigd dan zijn de maximale kosten hoger. De service betreft alles wat u in het aankomend schooljaar bestelt. Dit is geldig voor één adres van de school. Het is niet mogelijk om een deel van de bestelling te laten bezorgen, een deel zelf op te halen en weg te brengen of naar verschillende locaties te laten bezorgen.

N.B. De kosten voor het lenen van de leskisten staan hier los van en worden afzonderlijk in rekening gebracht.

Als u gebruik wilt maken van deze service, vragen we u om het ‘aanmeldformulier bezorging leskisten’ in te vullen. Deze is op te vragen bij ons: zwanbloem@odmh.nl.

Type
Uitleenmaterialen
Niveau
groep 1, groep 2, groep 3, groep 4, groep 5, groep 6, groep 7, groep 8
Periode
hele jaar
Kosten
32 euro per leskist, max 416 euro per jaar