<< terug naar het overzicht

Workshop: Duurzaamheid in de kinderopvang (kdv & bso)

Het thema duurzaamheid leeft en borrelt. We willen allemaal ons steentje bijdragen aan een duurzame toekomst voor onze kinderen. Maar hoe doen we dat? Deze workshop/studiedag is geschikt voor het hele team: zowel pedagogisch medewerkers als pedagogen en managers.

We denken ‘out of the box’ en kijken kritisch naar de organisatiestructuur, beleid en duurzame leiderschap/team kwaliteiten. We gaan leren over eco-pedagogiek en ontdekken hoe je duurzaamheidsthema’s kunt inzetten in activiteiten, in de inrichting van je ruimte en hoe je kinderen en ouders kunt betrekken bij recyclen, composteren en nog veel meer.

Docent: Méla Krijger, pedagoog en adviseur natuur- en duurzaamheidseducatie voor kinder- en buitenschoolse opvang.

Kosten: 55 euro per persoon, inclusief lunch en lesruimte bij een groep van minimaal 10 en maximaal 15 deelnemers. BTW vrijgesteld

Opmerkingen

Meer weten over ANMEC? Kijk op onze website www.anmec.nl.

Inhoud

De workshop/studiedag duurt 4 uur. In overleg kan dit langer of korter gemaakt worden. Bestaat jouw team uit minder dan 10 of meer dan 15 deelnemers? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil je graag een workshop of studiedag op maat? De workshop duurzame kinderopvang kan bijvoorbeeld ook op maat gemaakt worden voor management teams of specifieke locaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Leverancier
ANMEC
Type
Bijeenkomst
Niveau
kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang
Periode
hele jaar
Plaats
NatuurMEdiatheek
Kosten
55 euro per persoon, inclusief lunch en lesruimte bij een groep van minimaal 10 en maximaal 15 deelnemers. BTW vrijgesteld