<< terug naar het overzicht

De verborgen impact

Dit boek geeft inzicht in onze impact op de planeet. Die impact vindt grotendeels plaats buiten ons zicht en hij is groter dan we denken. Als je weet waar de grootste problemen zitten, kun je pas echt effectief verduurzamen.
De verborgen impact geeft verrassende inzichten en biedt houvast voor mensen die een positieve impact op de planeet willen hebben.

Doel

Het boek geeft inzicht in onze impact op de aarde. Deze impact vindt grotendeels plaats buiten ons zicht en hij is groter dan we denken. Als je weet waar de grootste problemen zitten, kun je pas effectief verduurzamen. Het boek biedt houvast voor mensen die een positieve impact willen hebben.

Opmerkingen

Meer weten over ANMEC? Kijk op onze website www.anmec.nl.

Inhoud

De Verborgen Impact is opgedeeld in 3 delen. Het eerste deel gaat over wat de verborgen impacten zijn op de wereld en wat de grootste boosdoeners zijn. Het tweede laat zien wat de gevolgen hiervan zijn voor zowel de planeet als onszelf. Het laatste deel gaat over hoe we deze impact kunnen oplossen en wat iedereen daaraan kan doen. 

Leverancier
ANMEC
Type
Boeken
Thema
afval, biodiversiteit, burgerschap, dieren, duurzaamheid, energie, klimaat, milieu, natuur, planten, verkeer en vervoer, voeding
Niveau
volwassenen