<< terug naar het overzicht

Vogeltaarten

Met de recepten en tips in dit boek maak je eenvoudig de mooiste taarten voor vogels. Dit is ook leuk om met kinderen te doen. Ga eerst op zoek naar voedsel: wat is er in de winter te vinden, wat zouden de vogels lekker vinden? En versier daar je taart mee. Toefjes 'slagroom' erop en smullen maar!

Het boek geeft niet alleen inspiratie, maar ook informatie over waar bepaalde vogelsoorten van houden en hoe je ze het beste helpt in de winter. En je creaties zijn intussen ook een leuke decoratie in de tuin!

Doel

Een mooie en gezonde traktatie maken voor de vogels in de winter.

Opmerkingen

Meer weten over ANMEC? Kijk op onze website www.anmec.nl.

Inhoud

Het boek wordt ingeleid op welke manier duurzame vogeltaarten gemaakt kunnen worden. Hierna komen verschillende ideeën en voorbeelden hoe je deze taarten maakt en vooral ook wat er niet in moet.

Dit item is onderdeel van de collectie van de NatuurMEdiatheek van ANMEC. Bekijk het totale NME-aanbod voor basisonderwijs op nmegids.nl/amsterdam.

Leverancier
ANMEC
Type
Boeken
Thema
dieren, voeding
Niveau
Peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, groep 1 t/m 8, speciaal onderwijs, voortgezet speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs (onderbouw), voortgezet onderwijs (bovenbouw), volwassenen
Periode
winter