Catalogus

Schooltuinieren: M2 Makkelijke moestuin

CNME de Zwanebloem / Omgevingsdienst Midden-Holland

Informatie

Type project  
Omschrijving

Voor het realiseren van een m² tuintje bij de school ontvangt u een bouwpakket (planken, die eenvoudig aan elkaar gezet kunnen worden), grond & zaden van de makkelijke moestuin. In de 16 vakjes kunnen de gewassen afzonderlijk geteeld worden. Bij de eerste aanvraag voor en m² tuintje ontvangt de school het boek met voor de kinderen en leerkrachten veel tips en beschrijvingen van de gewassen. U tuiniert zelf met uw groep, gemiddeld 1 x per week in de periode april tot de zomervakantie. Uitgangspunt is dat de gewassen vóór de zomervakantie geoogst kunnen worden. Desgewenst kunt u zelf in het najaar zaden of plantjes aanschaffen om ook in het najaar in de m² tuin te tuinieren.

Mocht u al een bak van vorige jaren op school hebben:
Voor het nieuwe tuinier seizoen kunt u een set zaden bestellen. Ook is het mogelijk extra grond te bestellen ter aanvulling in de m² tuin. Geeft u hier belangstelling voor neem dan even contact met ons op. De materialen worden op school bezorgd.

www.makkelijkemoestuin.nl

afbeelding
Periode april t/m juli
Niveau groepen 1 t/m 8
Uitvoering door leerkracht
Tijdsinvestering

De eerste lessen zullen wat meer tijd vergen (+/- 1 uur), Daarna is de tijdsinvestering korter, maar afhankelijk van het weer; gemiddeld een keer per week.

 
Plaats op school  
Kosten € 50,-  

Reserveren bij CNME de Zwanebloem / Omgevingsdienst Midden-Holland

nmegids

De activiteiten en materialen in onze catalogus zijn te reserveren via onze digitale catalogus. Hiervoor heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Basisscholen in onze regio hebben deze gegevens al eerder ontvangen.
Als u van buiten onze regio komt of niet binnen onze standaard doelgroep valt kunt u mogelijk niet al onze producten reserveren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

bekijk rooster  reserveer dit item bekijk catalogus