Afval activiteitenkoffer voor het PO (gr 1 t/m 8)

NME Betuwe en NME Overbetuwe

Informatie

Type Afval en grondstoffen  
Omschrijving

De afvalkoffer zit boordevol met leuke en praktische (knutsel)opdrachten, puzzels, spelletjes, quizjes, opschoontips en nog veel meer. Het sluit goed aan bij de kerndoelen en '21e-eeuwse vaardigheden'.
Spelenderwijs komen kinderen van alles te weten over het voorkomen van zwerfafval en het recyclen van afval. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden, sommige doe je in tien minuutjes, andere organiseer je in een middag. De activiteiten zijn leuk om te doen en werpen een verrassend licht op afval.

afbeelding
Doel

De kinderen komen op een speelse manier meer te weten over zwerfafval. Ze worden zich bewust van het belang van een schone omgeving en ontdekken wat het belang van recyclen is. Een win-win situatie.

Inhoud

In de Afvalkoffer voor basisscholen vind je activiteitenkaarten voor alle groepen. Er zit ook een kopieerbaar diploma in, een spel, een actie- en een afbraaktijdenposter.

Opmerkingen

kijk ook op https://www.aandeslagmetafval.nl/po

 

Reserveren bij NME Betuwe en NME Overbetuwe

nmegids

De activiteiten en materialen in onze catalogus zijn te reserveren via onze digitale catalogus. Hiervoor heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Basisscholen in onze regio hebben deze gegevens al eerder ontvangen.
Als u van buiten onze regio komt of niet binnen onze standaard doelgroep valt kunt u mogelijk niet al onze producten reserveren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

reserveer dit item bekijk catalogus