Bezoek aan de Milieustraat - gr 6

De Groene Belevenis

Informatie

Type Lessen en excursies  
Omschrijving

Wat gebeurt er met je spullen als je het naar de Milieustraat brengt? Milieustraat 't Spieghel is in 2018 vernieuwd. De klas kan een bezoek brengen en zien en horen wat je er allemaal naar toe kan brengen en horen wat er vervolgens mee gedaan wordt. Ze krijgen een exclusief kijkje achter de schermen.

De klas wordt in tweeen gesplitst. De ene helft krijgt een rondleiding over en achter de schermen van de Milieustraat. De andere helft speelt het afvalspel. Halverwege wisselen ze. Door duurzame keuzes te maken, ontvangen de leerlingen punten. Wie is Afvalheld van de klas? 

Het bezoek aan de Milieustraat duurt ongeveer 2 uur.
Het bezoek is van 12.00 - 14.00 uur of van 13.00 - 15.00 uur. Dit is afhankelijk van het wel of niet hebben van een continurooster. Geeft dit bij de reservering aub aan. 

Periode hele jaar
Niveau groep 6

Reserveren bij De Groene Belevenis

nmegids

De activiteiten en materialen in onze catalogus zijn te reserveren via onze digitale catalogus. Hiervoor heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Basisscholen in onze regio hebben deze gegevens al eerder ontvangen.
Als u van buiten onze regio komt of niet binnen onze standaard doelgroep valt kunt u mogelijk niet al onze producten reserveren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

bekijk rooster  reserveer dit item bekijk catalogus