Reservering Woeste Weide

NME-centrum De Hooizolder

Informatie

Type publieksactiviteit  
Omschrijving

De Woeste Weide is de natuurspeeltuin in het Burgemeester Feitsmapark in Sliedrecht. 

Een perfecte plek voor een uitje of schoolreisje dat garant staat voor héél véél plezier! En natuurlijk worden kinderen heel nat en heel vies, maar dat vergroot de pret ook zeker!
(houd er rekening mee en zorg ervoor dat de kinderen oude kleding, badkleding, evt. laarsjes aan hebben,
zodat ze lekker hun gang kunnen gaan!)

U kunt de natuurspeeltuin reserveren. Er is dan een toezichthouder aanwezig die de waterbaan aanzet en de kabelbaan aanhangt. Ook kunnen kinderen bij de toezichthouder terecht voor de 'gouddelverij'.

De toezichthouder houdt overzicht over het terrein maar u blijft zèlf verantwoordelijk. Als u reserveert betekent dat NIET dat u de enige gebruiker bent van de Woeste Weide, de Woeste Weide blijft open voor publiek.

Kosten voor de Toezichthouder zijn € 20,= die u kontant aan de toezichthouder betaalt. U kunt niet pinnen!
(Als u op woensdagmiddag of op vrijdagmiddag nà 12 uur aankomt, dan is reserveren niet nodig en de toegang gratis. Er is dan altijd een toezichthouder aanwezig.  Houd u dan wèl rekening met hele (hele) grote drukte, zéker als het mooi weer is)

Natuurlijk is kinderboerderij 'De Charlotte van Bylandthoeve' óók open en gratis toegankelijk. In de stal van de kinderboerderij staat een koffie-automaat.

Op het terrein staan picknickbanken  en  achter de kinderboerderij is het theehuis, waar leerlingen van VSO Bleyburgh'en 'De Sprong' werkervaring opdoen. U kunt daar tijdens de schooluren terecht voor koffie,thee en lekkere zelfgemaakte taart. Ook daar kunt u NIET pinnen!

Op de hoek van het Feitsmapark bevindt zich een snackbar.

Op dit moment kunt u alleen onder voorbehoud reserveren: Als de dierentuinen en kinderboerderijen weer open mogen dan kunnen de reserveringen ook weer doorgaan.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de Woeste Weide: www.feitsmapark.nl of bellen met NME-centrum 'De Hooizolder': 0184-424968

afbeelding
Periode 1 april tot de herfstvakantie
Datum 01-07-2016
Begintijd 09:00
Eindtijd 17:00
Opmerkingen

De kosten voor het reserveren zijn €20,= per dagdeel, ochtend of middag. KOmt u een hele dag dan betaalt u 2x €20,= CONTANT te voldoen aan de toezichthouder; u kunt NIET pinnen!
Let op: dit geldt vanaf 3-7-2020 óók voor scholen in Sliedrecht!

 
Plaats natuurspeeltuin De Woeste Weide  
Kosten € 20,= per dagdeel  

Reserveren bij NME-centrum De Hooizolder

Voor sommige activiteiten kunt u zich vooraf aanmelden. In dat geval ziet u hieronder een aanmeld-knop.

aanmelden