Catalogus

Leskist Afval/ Dat gooi je niet zomaar weg 7-8

CNME de Zwanebloem / Omgevingsdienst Midden-Holland

Informatie

Type Leskist  
Omschrijving

“Meester, hoort shampoo bij het Klein Chemisch Afval?” Deze leskist bevat opdrachten over afvalinzameling en zwerfvuil. Leerlingen leren hoe ze huishoudelijk afval moeten scheiden, hoe ze zwerfvuil kunnen voorkomen en bestrijden en over recycling van glas, Groente-, Fruit-, en Tuinafval (GFT), papier en plastic. De leerlingen interviewen de conciërge en maken posters die oproepen tot beter afvalgedrag. Die worden in de school opgehangen. Het lespakket bestaat uit een zoekplaat, afvalbakken, modelafval en kringlooppuzzels.

U kunt deze leskist combineren met een schoonmaakactie rond de school of een bezoek aan de Zwanebloemles: Afval Bestaat Niet

 

afbeelding
Periode hele jaar
Niveau Groep 7-8
Uitleentermijn 3 weken
Inhoud

Geschikt voor BSO en VO

Uitvoering door leerkracht
Tijdsinvestering

maximaal 5-6 lessen

 
Plaats op school + directe omgeving  
Kosten €12,50 incl. BTW  

Reserveren bij CNME de Zwanebloem / Omgevingsdienst Midden-Holland

nmegids

De activiteiten en materialen in onze catalogus zijn te reserveren via onze digitale catalogus. Hiervoor heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Basisscholen in onze regio hebben deze gegevens al eerder ontvangen.
Als u van buiten onze regio komt of niet binnen onze standaard doelgroep valt kunt u mogelijk niet al onze producten reserveren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

bekijk rooster  reserveer dit item bekijk catalogus