Kinderfeestjes en activiteiten in Natuurkwartier Nieuwegein


zoeken
Titel/omschrijving:
Aanbieder:
Doelgroep:
submit
submit

Doe het zelf: KABOUTERPAD met knapzakje en opdrachtboekje [aanmelden]

Met dit knapzakje en het opdrachtboekje beleef je het kabouterpad optimaal. Loop met het knapzakje  over je schouder het kabouterpad.  De houten kabouters stippelen de weg voor je uit. Help kabouter Gein met het kabouterfeest.  

Voor leeftijd: 2-5 jaar 

Opdrachtboekje en knapzakjes: Een volwassen begeleider gebruikt het opdrachtboekje en 1 knapzakje per kind.

Tijdsbesteding: Het kabouterpad is ongeveer 1 km lang en duurt bij benadering maximaal een 45 min tot 1 uur. Eventueel is dit in te korten door opdrachten weg te laten.

Te doen in periode: hele jaar

Kosten: gratis

Reservering maken: U kunt uiterlijk 5 dagen voor uw gewenste dag de aanmelding doen via de knop [aanmelden] in de rechter bovenhoek in dit venster!

Ophalen: na aanmelding leest u in de bevestigingsmail waar u het opdrachtboekje en de knapzakje(s)  kunt ophalen.

Bereikbaarheid: het natuurkwartier is voetgangersgebied dus niet toegankelijk voor auto's en fietsen. Daarom auto's parkeren op de parkeerplaats bij JacksGrillhouse, aan de overkant van de weg bevindt zich de ingang. het is ongeveer 10 minuten lopen naar de natuurspeeltuin. Fietsen kunt u parkeren bij de fietsenstalling links na de molen.

Annulering: Mocht u onverhoopt de activiteit annuleren dan kunt u dit per mail doen op natuurkwartier@nieuwegein.nl bij voorkeur uiterlijk een dag van te voren.

afbeelding
Datum01-02-2022 tot 31-07-2023