Kinderfeestjes en activiteiten in Natuurkwartier Nieuwegein


zoeken
Titel/omschrijving:
Aanbieder:
Doelgroep:
submit
submit

Doe het zelf: BLOTE VOETENPAD met belevingsrugzak 1 [aanmelden]

IN DE ZOMERVAKANTIE (9 juli t/m 21 augustus) KUN JE ALLEEN OP DINSDAG, WOENSDAG EN DONDERDAG ZONDER RESERVERING GRATIS GEBRUIK MAKEN VAN EEN BELEVINGSRUGZAKJE tussen 10.00 - 16.00 uur. HET BLOTE VOETENPAD IS ALTIJD TE BELOPEN BINNEN DE OPENINGSTIJDEN VAN HET NATUURKWARTEIR

Met deze belevingsrugzak beleeft u het Blote Voetenpad optimaal. In de rugzak zit een opdrachten boekje alle materialen die u nodig hebt en een plattegrond. Bij het start/eindpunt van het Blote Voeten Pad hangen handdoeken, maar aangezien deze veel gebruikt worden misschien handig om eigen handdoeken mee te nemen. Eten en drinken kunt u ook zelf meenemen.

Voor leeftijd: 5-8 jaar

Tijdsbesteding: Ongeveer 1,5 uur binnen het gereserveerde tijdsbestek op de afgesproken dag.

Te doen in periode: april - november

Kosten: €5,00 per rugzak a max.7 kinderen

Reservering maken:

U kunt uiterlijk 5 dagen voor uw gewenste dag de aanmelding doen via de knop [aanmelden] in de rechter bovenhoek in dit venster!

Ophalen en betalen:

Na aanmelding leest u in de bevestigingsmail waar u de buitenkist kunt ophalen en hoe we de betaling regelen.

Bereikbaarheid: Het Natuurkwartier is voetgangersgebied dus niet toegankelijk voor auto's en fietsen. Daarom auto's parkeren op de parkeerplaats bij Jacks Grillhouse, aan de overkant van de weg bevindt zich de ingang. Het is ongeveer 10 minuten lopen naar de natuurspeeltuin. Fietsen kunt u parkeren bij de fietsenstalling links na de molen, zie ook routebeschrijving.

Annulering: Mocht u onverhoopt de activiteit annuleren dan kunt u dit per mail doen, E natuurkwartier@nieuwegein.nlbij voorkeur 1 dag voor aanvang. Indien er geen afmelding plaats vindt kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

afbeelding
Datum26-10-2021 tot 10-07-2022
 
Doe het zelf: KABOUTERPAD met knapzakje en opdrachtboekje [aanmelden]

IN DE ZOMERVAKANTIE (9 juli t/m 21 augustus) KUN JE ALLEEN OP DINDAG, WOENSDAG EN DONDERDAG ZONDER RESERVERING GEBRUIK MAKEN VAN EEN KNAPZAKJE EN OPDRACHTBOEKJE tussen 10.00 - 16.00 uur. De materialen zijn dan af te halen bij het MECgebouw.

Met dit knapzakje en het opdrachtboekje beleef je het kabouterpad optimaal. Loop met het knapzakje  over je schouder het kabouterpad.  De houten kabouters stippelen de weg voor je uit en ontdek samen met de kabouters wat ze doen en waar ze wonen! Spiek naar binnen bij een kabouterhuisje, luister naar verhalen of doe allerlei opdrachten met de kabouters mee.

Voor leeftijd: 2-5 jaar 

Opdrachtboekje en knapzakjes: Een volwassen begeleider gebruikt het opdrachtboekje en 1 knapzakje met maximaal 5 kinderen. Wilt u met meer knapzakjes op stap stuur dan na het reserveren een mail naar natuurkwartier@nieuwegein.nl met het verzoek om meer knapzakjes.

Tijdsbesteding: Het kabouterpad is ongeveer 1 km lang en duurt bij benadering maximaal een 45 min tot 1 uur. Eventueel is dit in te korten door opdrachten weg te laten.

Te doen in periode: hele jaar

Kosten: gratis

Reservering maken: U kunt uiterlijk 5 dagen voor uw gewenste dag de aanmelding doen via de knop [aanmelden] in de rechter bovenhoek in dit venster!

Ophalen: na aanmelding leest u in de bevestigingsmail waar u het opdrachtboekje en de knapzakje(s)  kunt ophalen.

Bereikbaarheid: het natuurkwartier is voetgangersgebied dus niet toegankelijk voor auto's en fietsen. Daarom auto's parkeren op de parkeerplaats bij JacksGrillhouse, aan de overkant van de weg bevindt zich de ingang. het is ongeveer 10 minuten lopen naar de natuurspeeltuin. Fietsen kunt u parkeren bij de fietsenstalling links na de molen.

Annulering: Mocht u onverhoopt de activiteit annuleren dan kunt u dit per mail doen op natuurkwartier@nieuwegein.nl bij voorkeur uiterlijk een dag van te voren.

Datum01-02-2022 tot 10-07-2022