< terug naar het overzicht

Aanbod op maat

Makkelijk voor abonneescholen

Abonneescholen kunnen mailen of bellen om van ons een vrijblijvend overzicht van mogelijkheden te ontvangen. U hoeft alleen uw jaaroverzicht toe te sturen met thema’s waar u met de klas of school aan wilt werken. Wij laten u dan in één oogopslag zien welke materialen, leskisten of veldwerklessen geschikt voor u kunnen zijn.

Lesmateriaal op maat

Wilt u aan de slag met een onderwerp en vindt u (nog) geen aansluiting met ons aanbod? Mail of bel gerust! Wij denken graag met u mee en kunnen ook ondersteunen bij de ontwikkeling van lesmateriaal.

 
 
* is een verplicht veld

De Helderse Vallei verwerkt uw persoonsgegevens om het aantal aanvragen te kunnen beheren, en/of, indien nodig, telefonisch of schriftelijk contact met u op te kunnen nemen. Er wordt geen persoonsgegevens aan derden verstrekt, tenzij dit uitdrukkelijk in het belang van de activiteit is. Dit wordt altijd apart vermeld. De Helderse Vallei verwijdert persoonsgegevens, gebruikt voor de aanvraag van producten uit de NME-gids, aan het eind van ieder schooljaar.

De Helderse Vallei is mede tot stand gekomen dankzij Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.