De Ulebelt

Natuur-lijk wijzer!

Educatief aanbod natuur en duurzaamheid De Ulebelt

Welkom bij Natuur-lijk Wijzer!
De Ulebelt wil kinderen, jongeren en volwassenen actief bij natuur en duurzaamheid betrekken. Dit doet zij met een educatief aanbod aan scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang, breder publiek  en andere organisaties binnen de gemeente Deventer. Alle producten zijn via deze website te reserveren. U kunt gedurende het gehele jaar reserveringen plaatsen, maar wel geldt; vol=vol. Met name voor de materiaalzendingen en de buitenlessen (boerderijlessen en imkerlessen) op De Ulebelt is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De handleiding vindt u hier.

Educatief aanbod
Voor alle leeftijdscategorieën zijn producten te vinden binnen ons aanbod; bovendien zijn er buitenlessen op de kinderboerderij of met de imkers, doe-het-zelflessen, leskisten (binnen èn buiten de klas) en materiaalzendingen. Voor het gebruikmaken van dit aanbod rekent De Ulebelt een kleine eigen bijdrage van scholen. Met een eigen transportdienst verzorgt De Ulebelt het vervoer van de leskisten van en naar de scholen.
Om ook daadwerkelijk materialen te reserveren, is een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Alle basisscholen in de gemeente Deventer hebben deze ontvangen van De Ulebelt. Gegevens kwijt of u bent een nieuwe school? Neem dan even contact op met ons.
Voor vragen over het aanbod of maatwerk, kunt u contact opnemen met de coördinator Educatie, Maike Nelissen: per mail of telefonisch (tel 0570-653437).

Ulepost
Om leerkrachten van het basisonderwijs op de hoogte te houden van actuele zaken, nieuwe materialen en interessante projecten, brengt De Ulebelt zes keer per jaar de digitale Nieuwsbrief de Ulepost uit, waar alle scholen automatisch op geabonneerd zijn.


Contact:

Stichting De Ulebelt
Maatmansweg 3
7425 NC Deventer

tel 0570-653437

www.ulebelt.nl

  Boerderijlessen Imkerlessen Doe-het-zelf-lessen Boerderijeducatie Salland

Boerderijlessen

Imkerlessen

Doe-het-zelf-lessen

Boerderijeducatie Salland

  Materiaalzendingen Leskisten Excursies/gastlessen Projecten
  Materiaalzendingen Leskisten Excursies/gastlessen Projecten
          Zoeken
          Zoeken in het aanbod